Wildo: посуд для туризму і відпочинку

6 березень 2018

wildo-posud-dlya-turizmu-i-vidpochinku

На природі їжа смакує вдвічі краще. Але коли справа доходить до вибору посуду, то постає питання: легший наплічник чи комфортний обід? Одні туристи просто беруть із собою консерви, а інші навантажують себе купою важкого кухонного начиння.

Засновників шведської компанії Wildo це почало хвилювати ще 40 років тому. Так, у 1979 році вони знайшли компроміс і почали випускати власний туристичний посуд: яскравий, компактний та максимально екологічний.

Основу асортименту Wildo складають три лінійки: Fold-A-Cup, Kåsa та Camp-A-Box.

FOLD-A-CUP

Fold-A-Cup – це серія різнокольорових складаних горняток із поліпропілену. Кухлі Fold-A-Cup були першими продуктами Wildo.

Вони стали бестселлерами у всьому світі завдяки надзвичайній компактності, низькій ціні та зручності у використанні. Горнятко складається до 29 мм у висоту, тож здатне поміститися навіть у кишеню. Воно не нагрівається від гарячих напоїв та легко миється. Якщо ви не маєте можливості помити – його можна протерти і просто скласти :)

wildo-posud-dlya-turizmu-i-vidpochinku

Виготовляється у 18 кольорах. Об’єм стандартного горнятка становить 250 мл, а вага усього 25 гр. Існує також збільшена версія об’ємом 600 мл – Fold-A-Cup Big, яку можна використовувати як миску.

KÅSA

Засновник Wildo, Ян Андерссен, був військовим. Він надихнувся класичним шведським армійським кухлем та адаптував його для туристів. Так з’явилася лінійка Kåsа. Kåsa Army – це прості та міцні горнятка грушовидної форми, які зручно тримати в руках. Універсальні кухлі-миски, з яких зручно як їсти, так і пити. Декілька Kasa Army складаються одна в одну і в такому вигляді займають мінімум місця. Об’єм горнятка – 300 мл.

wildo-posud-dlya-turizmu-i-vidpochinku

Kåsa Bowl дещо більші за об’ємом (350 мл) та мають круглу форму. Ця кружка подібна до традиційного посуду саамів – корінного населення Лапландії. Їх також можна складати одна в одну для економії простору та використовувати для перших страв.

CAMP-A-BOX

Camp-A-Box – це набір пластикового посуду. Як і весь посуд Wildo, набори легкі та різнокольорові. Його елементи компактно складаються один в одного та утворюють контейнер. Виготовляється у трьох комплектаціях:

  1. Basic
    Набір підійде для того, аби взяти з собою на довгу прогулянку. Ви можете скласти перекус із дому у миску з кришкою та запити його чаєм із кухля Fold-A-Cup.
  2. Light
    Розширена комплектація. Цього посуду буде достатньо, аби пообідати на пікніку, в поході, на риболовлі чи в офісі. До тарілки з кришкою та складаного горнятка додали ложку-виделку Wildo Spork. Кришка не має ручки-упору, але її також можна використовувати як повноцінну тарілку.
  3. Complete
    Максимально укомплектований набір для комфортного прийому та готування їжі. Складається із миски з кришкою (двох мисок), стандартної та великої Fold-A-Cup, ложки-виделки, дощечки для нарізання та контейнеру для спецій із трьома відділеннями. Отвори у дощечці функціюють як друшляк. Якщо у комплект власноруч додати ще одну ложку, то Camp-A-Box Complete можна спокійно використовувати як набір посуду для двох осіб.
Wildo Camp-a-Box BasicWildo Camp-a-Box LightWildo Camp-a-Box Complete

wildo-posud-dlya-turizmu-i-vidpochinku

Увесь посуд Wildo – термостійкий: підходить для гарячих, холодних страв та використання у мікрохвильовій пічі, але його не можна ставити на багаття та газовий пальник.

Бажаємо вам цікавих подорожей, легких наплічників та смачної каші :)

Повний асортимент посуду Wildo