Устілки LOWA Fussbett Mountain Insulate

  • Виробник:LOWA
  • Артикул:830012
  • Код товару:05245
Ціна:
430 грн.
Кількість:
Наявність в магазині:
Не вдалося отримати дані.
Уточніть у менеджера.
LOWA
Доставка– Нова Пошта (до відділення, кур'єром)– УкрПошта (до відділення, адресно)– Самовивіз з магазину у ПолтавіДоставка замовлень від 2000 грн. безкоштовна

Опис та характеристики

Теплі устілки для трекінгового та туристичного взуття LOWA Fussbett Mountain Insulate. Розроблені для утеплення стопи в холодну пору року. Мають 4-компонентну структуру, яка добре затримує тепло та не намокає завдяки використанню повністю синтетичних матеріалів. Піна EVA добре підтримує стопу та пом'якшує ходу.

Матеріал устілок LOWA Fussbett Mountain Insulate

  • Поліетилен (~45%). Це напівкристалічна неполярна термопластична смола, яка, безумовно, є найпоширенішим пластиком у світі. Поліетилен частково використовується як компонент синтетичних волокон/змішаних тканин. Використовується в першу чергу для створення комфорту і утеплення стопи знизу.

  • Поліестер (~25%). Синтетичне волокно, виготовлене з сирої нафти. З хімічної точки зору, це полімер, який може бути перероблений у багато різних матеріалів. Завдяки своїй хімічній гнучкості поліестер легкий, швидко висихає, не дає усадки та має високий рівень стійкості до розриву та стирання.

  • Піна EVA (~25%). Абревіатура "EVA" означає "етилен-вінілацетат". Полімер, що використовується для виготовлення пластикових матеріалів. Матеріал EVA створює м'якість і гнучкість. В основному використовується у виробництві взуття та проміжної підошви для забезпечення амортизації кроків. Залежно від використовуваної товщини можна досягти різного ступеня жорсткості.

  • Алюмінієва фольга (~5%). Повітронепроникна алюмінієва фольга використовується в устілках як шар ізоляції, який відбиває тепло та зберігає його у взутті.

Вага: 56 г/пара

Виготовлено в Європі. Устілки рекомендовано змінювати кожні 6 місяців для правильного підтримання стопи та забезпечення належної теплоізоляції.

Вироблено в Євросоюзі
Останнє оновлення відбулося
Вигляд, характеристики та інші особливості товару можуть змінюватися виробником без попередження. Критично важливі для Вас характеристики просимо додатково уточнювати перед здійсненням замовлення.

Відгуки про цей товар

Відгуків немає

Залишити відгук

Ваш відгук:*Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.
Ваше ім’я:*
Місто:
Ваша оцінка:Погано      Добре
Так, я рекомендую цей товар


Залишилися питання? Ми з радістю допоможемо розібратися, просто зв'яжіться з нами зручним способом!
 +38 066 805 42 42 — з 10:00 до 19:00 Telegram /  Viber — онлайн підтримка

Залиште своє ім’я та номер телефону і ми зателефонуємо Вам в робочий час.



Написати в Telegram
Написати в Viber
Замовити дзвінок
Всі контакти