“Гурби-Антонівці” – пригода для активної молоді

28 лютий 2018

Магазин спорядження Top Rope підтримає “Гурби-Антонівці 2018” — найбільшу теренову гру України, яка проводиться з 2003 року на межі Рівненської та Тернопільської областей. “Гурби” щороку збирають до 400 гравців з усієї України, готових витратити три доби на життя в диких умовах з мінімальною кількістю сну, їжі та відпочинку, нескінченні пошуки супротивника серед лісів та боліт. “Гурби-Антонівці” — це крута outdoor-пригода, яку варто спробувати кожному, хто вважає себе прихильником активного відпочинку та хоче отримати нові враження. Top Rope же забезпечить гравців цікавими бонусами.

Що таке “Гурби-Антонівці”?

Гурби-Антонівці — наймасовіша в Україні спортивно-патріотична теренова гра, яка щороку проходить між селами Смига Рівненської області та Антонівці Тернопільської області. Теренова гра триває безперервно протягом 60-ти годин у лісовому масиві площею близько 20 км², основну частину якого складають соснові та мішані насадження, а також заболочені ділянки.

Близько 400 учасників діляться на два курені – “Вовки” та “Леви”. Задача команди — набрати якнайбільшу кількість балів захопивши прапор суперника, або “вбиваючи” гравців іншої команди. Кожен учасник має життя — нарукавну пов’язку кольору свого куреня. Якщо пов’язку зірвано — гравця “убито”. Він має “поновити” життя і отримати нову пов’язку в спеціальному місці, щоб продовжити гру.

Стати учасником гри можна якщо Вам від 18 до 29 років, Ви не маєте медичних протипоказань та хочете випробувати себе в новій цікавій активності. Кожному затвердженому учаснику гри магазин Top Rope надає знижку 10% на все необхідне спорядження (запитуйте при оформленні замовлення), а на фініші найкращих чекатимуть приємні подарунки.

Умови участі, детальні правила та реєстрація на офіційному сайті гри GURBY.ORG.UA