Фляги Lifeventure Tritan Flask об’ємом 0.65 та 1 літр

10 жовтень 2014

Туристичні пластикові фляги від Lifeventure  — виробника спорядження для туристів та мандрівників з Великобританії.

Виготовлені з високотехнологічного кополіестеру Tritan — жорсткого та стійкого до ударів харчового пластику, який не містить токсичного бісфенолу-А.

Ці фляги стануть в нагоді мандрівникам, які надають перевагу справжньому спорядженню та речам, які приємно тримати в руках.

Фляги Lifeventure Tritan Flask виробляються у варіантах двох об’ємів: 650 мл. та 1 літр. Це дозволяє вибрати модель, яка підійде саме Вам. Менший екземпляр стане в нагоді на нетривалих виходах на природу, пробіжках, або прогулянках у лісі. Більший — буде чудовим помічником навіть у тривалих експедиціях, де мандрівникові необхідно мати тару для води, яка гарантовано не розіб’ється при падінні та не зіпсується в щільно набитому рюкзаку.

Власне, міцність та екологічність є основними “фішками” матеріалу, з якого виробляють ці фляги — кополіестеру Tritan. Варто зазначити, що матеріал використовується також і для виготовлення медичної тари, кухонного приладдя та інших предметів, які контактують з їжею. При його виробництві не використовуються шкідливі пластифікатори поліестеру Бісфенол-А та Бісфенол-С, отож на флягах можна побачити позначку BPA Free.

За даними виробника фляга може успішно використовуватися як для холодних продуктів, так і для гарячих. Матеріал тестовано з рідинами температурою до 70°С.

Фляга Lifeventure Tritan Flask має широке горло з великою кришкою. Це суттєво додає зручності при її використанні:

  • в широке горло легше набирати воду в непристосованих для цього місцях;
  • велика кришка легко відкручується навіть у рукавицях;
  • флягу можна використовувати для зберігання сухофруктів, сухарів та інших харчів, які можна розчавити в щільно наповненому наплічнику.

Додатковим елементом до зручної кришки є петелька, яка працює як утримувач кришки і не дозволить її загубити, забувши її або випадково випустивши з рук у прірву. В закритому стані ця петелька може використовуватися для підвішування фляги на рюкзак, або пристраховування до інших речей.

Ще однією “фішкою” фляг є два спеціальних заглиблення з обох боків фляги, які дозволяють тримати її впевнено та не випустити з рук навіть у мокрому стані, або в рукавицях.

На задній стороні фляги нанесено мірну шкалу в мілілітрах та унціях, яка дозволяє контролювати кількість випитої рідини або дозувати її при приготуванні їжі.

Фляги Lifeventure Tritan Flask успішно випробувані мандрівниками в усіх куточках світу, а також з успіхом витримали випробування Північним Полюсом.

Lifeventure Tritan Flask стане чудовим подарунком людині, яка надає перевагу активному відпочинку та полюбляє якісні речі.

Сашко,
TopRope.com.ua