18 ідей корисних подарунків на свята (2016)

14 грудень 2016

idei-podarunkiv

В магазині Top Rope ми постійно збільшуємо асортимент цікавих та корисних речей. До новорічних свят ми приготували декілька варіантів подарунків, якими можна порадувати рідних та близьких. Обирайте найкраще для найрідніших! Ціни вказані станом на грудень 2016 року.

Термос Tatonka Hot & Cold Stuff 0.75L (555 грн.)

 

Термос — універсальний подарунок для будь-кого. Він знадобиться як в гірському поході, так і в автомобільній подорожі, у відрядженні. Термоси Tatonka давно зарекомендували себе як надійні та витривалі. Їх полюбляють туристи та альпіністи, які довіряють їм навіть на найвищих вершинах світу.

Tatonka Hot & Cold Stuff — класичний термос з подвійними вакуумними стінками. Виготовлений з харчової неіржавіючої сталі марки 18/8, яка зберігає смак напою та не додає неприємного присмаку металу. Ця сталь легко миється, не сприяє виникненню плісняви та не зберігає смаку попереднього продукту.

Термос виробляється об’ємами 350, 450, 750 мл та 1 літр.

Більше термосів


Килимок Therm-A-Rest Z-Lite Regular (1270 грн.)

Килимки торгівельної марки Therm-A-Rest — якісна заміна традиційним карематам. Вони мають суттєво більший показник теплоізоляції при компактних розмірах та невеликій вазі. Килимки цього американського бренду неодноразово були відзначені престижними преміями журналу Backpacker.

Каремат Therm-A-Rest Z-Lite — легкий та теплий килимок. Він зручно складається “гармошкою” та є дуже популярним серед туристів, альпіністів, та тих, хто надає перевагу відпочинку на свіжому повітрі.

Карімат Therm-A-Rest Z-Lite має показник теплоізоляції R-Value=2.2, що означає, що його можна використовувати протягом весни-осені, а також взимку в помірно холодну погоду. Каремат належить до серії туристичних килимків Therm-A-Rest Fast&Light та безумовно сподобається любителям легкого спорядження.

Більше килимків Therm-A-Rest


Термошкарпетки Lasting KNT (205 грн.)

Термошкарпетки забезпечують комфорт для ніг як в умовах походів, так і при катанні на лижах, чи просто під час повсякденного носіння в місті. Термошкарпетки – це сухість ніг, набагато менше натертостей, додаткова амортизація та підтримка стопи. І це далеко не повний перелік переваг трекінгових шкарпеток, тому якісні термошкарпетки — відмінний подарунок будь-якій людині.

Lasting KNT — термошкарпетки серії “After skiing”, створені для використання після активного катання на лижах. Мають мінімум функціональних особливостей, через що мають і доволі невисоку ціну. Теплі та комфортні. Втім, не зважаючи на таку дещо вузьку “спеціалізацію”, зазначену виробником, Lasting KNT цілком можуть використовуватися і як трекінгові шкарпетки в холодну погоду, для повсякденного носіння, простих прогулянок та походів, термошкарпетки для рибалки.

Також в нашому магазині можна вибрати інші моделі термошкарпеток за приємною ціною.

Більше теплих шкарпеток


Рушник з мікрофібри COCOON Ultralight Towel M (341 грн.)

Рушник з мікрофібри підійде для тих, хто займається плаванням, туризмом, просто часто подорожує, або буває у відрядженнях. Замість великого “банного” рушника можна возити з собою значно компактніший, але не менш функціональний рушник COCOON.

Рушники COCOON виробляються з гладенької мікрофібрової тканини (модель Ultralight) та тканини з ворсом (модель Terry Towel). Перші більш компактні та швидше сохнуть, другі — більш приємні до тіла та м’які.

Cocoon Ultralight Towel M — рушник з мікрофібри середніх розмірів (90х50 см.). Він не є занадто великим, щоб займати місце в багажі, але і не є занадто малим, щоб ним складно було витертися. В складеному стані його розміри усього 15 х 8 х 8 см., а вага лише 140 гр. Рушник доступний в 4-х приємних кольорах.

Інші розміри рушників також доступні в нашому магазині.

Більше яскравих рушничків


Ніж Victorinox Climber (738 грн.)

 

Швейцарські ножі Victorinox давно зарекомендували себе як максимально надійні ножі з хорошим функціоналом. Їх використовують люди по всьому світу не залежно від професій чи захоплень. Ніж Victorinox стане помічним супутником як для офісного працівника, так і для закінченого екстремала. А величезний вибір моделей дозволить Вам подарувати Victorinox з набільш продуманим набором інструментів.

Victorinox Climber — швейцарський ніж, розроблений спеціально для людей, які люблять не сидіти вдома. Він стане чудовим подарунком для людини, яка займається альпінізмом або гірським туризмом. 14 інструментів включно з багатофункціональним гачком, яким, в тому числі, легко затягувати шнурівки на черевиках, не знімаючи рукавиць.

В нашому магазині можна купити ножі Victorinox за ціною від 312 грн.

Всі ножі Victorinox


Термофутболка Turbat (360 грн.)

 

Холодно буває кожному. З термобілизною Turbat не мерзнути простіше. Термофутболки та термоштани Turbat виробляються з поліестерової тканини щільністю 160 гр/м², волокна якої добре втримують тепло та зберігають тепловий баланс шкури. За відгуками користувачів, ця термобілизна легко “живе” не один сезон щоденного носіння. Таку термобілизну можна використовувати в місті, в туристичних походах, на рибалці або при катанні на лижах.

Чоловіча футболка Turbat Menchul — термофутболка з анатомічним кроєм та пласкими швами. Приємна до тіла та зручна при русі. Добре комплектується зі штанами Turbat Ivor.

Жіноча термофутболка Turbat Tempa — цілковитий аналог Menchul для жіночої фігури. Добре комплектується зі штанами Turbat Strymba.

Виробляється в Україні.

Ще термобілизна


Термокружка Lifeventure Thermal Mug (494 грн.)

 

Lifeventure Thermal Mug — термокухоль з подвійними стінками та кришкою-закруткою. Кухоль відмінно тримає тепло і абсолютно не протікає. Завдяки цьому його можна носити в сумці як міні-термос. Об’єм кружки 300 мл.

Вакуумні стінки тримають напої гарячими до 4 годин, холодними до 12 годин.

Широка кольорова гама матових та глянцевих кольорів робить його яскравим подарунком для будь-кого. Особливо кухоль сподобається людям, яким часто доводиться вибігати з офісу на тривалий час і хочеться мати при собі гарячий чай чи каву.

Більше термокухлів


Набір посуду Wildo Camp-a-Box Light (302 грн.)

 

Набір туристичного посуду Wildo Camp-A-Box в комплектації Light включає всі необхідні предмети для прийому їжі в походних умовах або перекусу в офісі: контейнер для їжі, складаний кухоль, зручна ложко-виделка. Компактний та практичний дизайн дозволяє вдало вкласти набір до рюкзака, або кишені сумки.

Всі складові набору зручно складаються одне-в-одне та у складеному стані займають мінімум місця.

Широка кольорова гама кольорів робить його яскравим подарунком для будь-кого, а особливо — для любителів мати легкий та практичний похідний посуд в своєму наплічнику.

Також цей набір доступний в комплектаціях Basic та Complete.

Більше туристичного посуду


Мультитул Ganzo G112 (340 грн.)

 

Мультитул стане надійним помічником як у повсякденному житті, так і в туристичних походах. З його допомогою набагато легше здійснити екстрений ремонт каркасу намета, або фурнітури наплічника, якщо у поході трапиться біда. Також мультиінструмент може стати в нагоді в автомобілі — варто вкинути його у “бардачок”, і при потребі він допоможе.

Мультитули безсумнівно є бестселлерами в якості подарунків для справжніх чоловіків на будь-яке свято.

Повнорозмірний мультитул Ganzo G112 з хорошим набором інструментів, комплектом біт та зручним жорстким чохлом у комплекті. Має стильний дизайн, виготовлений з якісних матеріалів.

 

Інші мультитули


Силіконовий казанок Sea To Summit X-Pot 1.4L (1240 грн.)

Новинка на ринку Outdoor-спорядження — казанок для пальників з силіконовими стінками від Sea to Summit. Посуд серії “Sea To Summit X-Series” спроектований так, щоб займати мінімум місця в рюкзаку і в той же час бути яскравим та приємним оку. Цей посуд виготовляється з найкращих матеріалів з високими показниками якості та зносостійкості.

Казанок Sea To summit X-Pot займає суттєво менше місця в рюкзаку порівняно зі звичайними алюмінієвими чи сталевими каструлями і казанами. Буде чудовим подарунком людині, яка цінує якісне та легке спорядження.

Казанок також доступний в інших розмірах.

Казанки для пальників


Шкіряна фляга Laken Leather Canteen 1L Kidney (249 грн.)

 

Laken Leather Canteen — шкіряна фляга, створена на зразок бурдюка. Всередині має пластикову підкладку, яка на 100% гарантує відсутність протікання та стійка до спиртів і соку цитрусових. Завдяки цьому в неї можна наливати коньяк та інші алкогольні напої, які стануть хорошим доповненням до подарунку у вигляді цієї фляги.

Шкіряна оболонка фляги додатково слугує термоізоляційним шаром і зберігає напої прохолодними трохи довший час у літню спеку. Має зручний шнурок для носіння та тоненький носик для дозованого пиття.

Фляга має версії об’ємом 0.5, 1, 1.5 та 2 літри прямої та зігнутої форми.

Фляги інших розмірів та форм


Гамак Totem (675 грн.)

 

Легкий туристичний гамак Totem TTF-014. Чудово підійде для відпочинку під час довгих стоянок у турпоході, або для відпочинку на задньому дворі дому. Може стати альтернативою класичному спальному місцю на карематі.

Виготовлений із суцільного відрізу тканини. Гамак можна закріпити на деревах, або інших опорах за допомогою гачків, які є в комплекті, або прив’язати за допомогою підручних засобів. Складається в спеціальну кишеньку і не займе багато місця.

Чудовий подарунок будь кому, хто полюбляє відпочинок на свіжому повітрі — на дачі, або в поході.

Допустиме навантаження: до 140 кг.


Спальник Trimm Highlander (1878 грн.)

Кожен турист просто зобов’язаний мати хороший спальник. Якщо Ваш друг, чи член сім’ї тільки починає шлях в туризмі — спальник буде чудовим подарунком для нього.

Універсальний спальний мішок Trimm Highlander, призначений для сезону весна-осінь. Також спальник може використовуватися в помірних кліматичних зонах протягом усього року.

Внутрішній матеріал спальника Trimm Highlander приємний до тіла та не викликає подразнень шкіри, а зовнішня тканина має вологозахисні властивості, завдяки чому спальник менше страждає від підвищеної вологості середовища та довше залишатиметься сухим. Якісний наповнювач Thermolite Quallo (виробник Invista) чудово втримує тепло та є довговічним.

Більше спальників


Пічка твердопаливна Airwood Light BM (685 грн.)

 

Легка, компактна, незамінна в умовах обмеженої кількості дрів і часу твердопаливна пічка з піддувом повітря Airwood Light BM.

Працює на гілочках, шишках, трісках, та іншому твердому горючому паливі. Завдяки блоку нагнітання повітря пічка насичує полум’я киснем, завдяки чому згорання палива йде інтенсивніше та дає потужніше полум’я. Навіть при використанні сирих дрів пічка швидко доводить до кипіння воду.

Хороший подарунок любителям походів, або для військового.

Всі пічки та пальники


Намет Travel Extreme Drifter Alu (3281 грн.)

Двомісний туристичний намет Travel Extreme Drifter з алюмінієвим каркасом. Намет має два тамбури та два входи, які продубльовані москітними сітками. Завдяки конструкції з алюмінієвого сплаву 7001 з трубками діаметром 8,5 мм є порівняно легшим, та надійнішим проти сильного вітру та морозної погоди.

Travel Extreme Drifter призначений для трекінгу та туристичних походів. Також відмінно підійде для використання в велосипедних подорожах. Завдяки двом зручним тамбурам також може використовуватися як кемпінговий намет, або на відпочинку біля моря чи річки. Тому може стати чудовим сімейним подарунком :-)

Вага усього 1,95 кг.

Всі намети


Льодоступи Yaktrax WinterTrax (235 грн.)

 

Льодоходи WinterTrax розроблені для людей, які шукають просте і зручне у використанні пристосування проти ковзання взуття. WinterTrax ідеальні для пішоходів, літніх людей, бізнесменів та всіх, хто хоче бути стійким на снігу і міському льоду.

Льодоступи WinterTrax зроблені з литого пластичного еластомеру (каучукоподібного полімеру), завдяки чому їх легко надягати на взуття. Спеціальна система котушок Skid-Lock забезпечує Вам стійкість у всіх напрямках: вперед, назад і в сторони.

Льодоступи прості у використанні, не мають шипів, тому Ви ніколи не поранитеся, і зможете покласти їх в кишеню або в сумку. WinterTrax можна носити при температурі до -40°С, так як вони зберігають свою еластичність.

Підходять для чоловічого та жіночого взуття, будуть чудовим подарунком літній людині.

Більше від Yaktrax


Рюкзак Lowe Alpine Strike 18 (1749 грн.)

 

Зручний рюкзак для міста, прогулянок на природі Lowe Alpine Strike 18. Може використовуватися як рюкзак для університету або школи, як велорюкзак. Виготовлений з якісних матеріалів, має зручну конструкцію лямок та кишеньки для дріб’язку.

Стильний дизайн та функціональність роблять Lowe Alpine Strike хорошим подарунком як школяреві, так і дорослому туристу.

Більше рюкзаків для міста і пригод


Перчатки Alpine Pro Fulton (280 грн.)

Флісові перчатки можна носити як у місті, так і вдягати їх для утеплення під гірськолижні рукавиці. Ледь не обов’язковий атрибут будь-якої зимової подорожі. Теплі речі — завжди хороший подарунок.

Alpine Pro Fulton — чоловіча модель флісових перчаток. Виробляється в декількох кольорах, розмір також можна підібрати зі стандартного розмірного ряду.

Жіночий аналог — Alpine Pro Felice, доступні також і в білому кольорі. До того ж коштують дешевше

Перчатки для міста та лиж