Lifeventure Ellipse Mug — кухоль для туристів

12 серпень 2014

Lifeventure Ellipse MugБританська компанія Lifemarque Limited, відома своїми торговими марками Lifeventure та Lifesystems, в сезоні 2014 року випустила новий для своєї лінійки спорядження для мандрівників продукт — серію ударостійкого пластикового туристичного посуду.

Якщо Ви обираєте спорядження для мандрівок — обов’язково зверніть увагу на товари Lifeventure — добре продумані та якісно виготовлені, вони прослужать Вам довгі роки, та принесуть максимум задоволення від користування.

Отже до серії Lifeventure Ellipse Cookware увійшли набір складаних столових предметів Ellipse Cuttlery Set, тарілка Ellipse Plate, миска Ellipse Bowl та кухоль Ellipse Mug.

Найцікавішим, на нашу думку, представником серії туристичного посуду Lifeventure Ellipse є кухоль (кружка, чашка) Lifeventure Ellipse Mug, про яку далі і піде мова.


Кухоль виготовлено у Великій Британії, і він не є звичайним “китайцем” з англійським логотипом. Виробник особливо пишається тим, що його товари виробляються на території ЄС.

Ellipse Mug має заявлений об’єм у 355 мл. Це, можна сказати, стандартний об’єм для такого посуду, і на вигляд кухоль не видається ані замалим, ані завеликим.

Форма кружки — майже ідеальний циліндр, який трохи розширюється вгору. Верхній край злегка вигнутий так, що бокові частини його, до яких найчастіше торкаються при питті, виходять трошки нижчими за передню та задню частини.

Ручка має канавки по боках, які сприяють підвищенню жорсткості.

Lifeventure Ellipse

Посуд серії Lifeventure Ellipse (фото з сайту виробника)

Кружку виготовлено з міцного харчового пластику — поліпропілену. На дотик матеріал кружки приємний і не слизький. Кружка добре лежатиме в руці, якщо тримати її як за ручку, так і просто охопивши долонею. Ручка зручна навіть для великої руки. До слова, пластик насправді виглядає якісним і дорогим, тож думок про те, що перед тобою якийсь базарний екземпляр, не виникає.

Поліпропілен — синтетичний полімер, продукт полімеризації пропілену. Характеризується високою ударною міцністю, стійкістю до багаторазових згинань, зносостійкістю, низькою паро- й газопроникністю, високими діелектричними показниками. (Вікіпедія)

В процесі виробництва не використовується токсичний пластифікатор Бісфенол-А, тому кружка має відповідне маркування на етикетці та дні: BPA Free.

Бісфенол-А — токсичний компонент, що використовується у виробництві пластиків. Застосовується для підвищення еластичності, міцності пластику та поліпшення інших характеристик. Може викликати різноманітні захворювання: порушення функцій репродуктивної системи, серцево-судинні захворювання, розвиток раку. Бісфенол-А потрапляє до організму в основному через харчування. Його використання у виробництві посуду заборонене в багатьох цивілізованих країнах.

Все кухонне приладдя Lifeventure Ellipse виготовляється 4-х кольорів: Blue (блакитний), Purple (фіолетовий), Green (зелений), Graphite (темно-сірий). Тож, якщо Ви вирішите купити туристичний посуд для усієї родини — можна розподілити кольори так, щоб кожен завжди знав де чия кружка.

Кольори кружок Lifeventure Ellipse Mug

Кольори кружок Lifeventure Ellipse Mug

При використанні порівняно товсті стінки (3 мм) дають про себе знати — гарячий чай не обпікає рук, і кухоль можна тримати без дискомфорту для долонь.

І наостанок сухі технічні характеристики кружки Lifeventure Ellipse Mug.

Об’єм: 355 мл.
Вага: 78 гр.
Товщина стінок: 3 мм.
Глибина: 90 мм.
Діаметр внутрішній: 78 мм.

Дізнатися актуальну ціну та купити кухоль Lifeventure Ellipse Mug можна, скориставшись цим посиланням.

Сашко Омельченко, 
TopRope.com.ua